Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Véget ért a Nemzetközi Hét az Edutus Egyetemen

2023. március utolsó hetében került megrendezésre a Nemzetközi Hét programsorozat, melyre többek között az Európai Unió számos országából és Kínából is érkeztek hallgatók illetve vendégoktatók. A tanórák során nemzetközi gazdálkodás, marketing, gazdálkodás és menedzsment, valamint turizmus-vendéglátás témakörét járták körbe az évek óta visszajáró külföldi vendégoktatók.

Az eseményre 14 egyetem közel száz hallgatóját fogadtunk Németországból, Belgiumból, Franciaországból, Hollandiából, Romániából, Spanyolországból és Kínából. A külföldi diákok mellett a nálunk tanuló Erasmusos diákok, valamint a saját hallgatóink is részt vettek a programokon. Vendégeink Visegrádon és Budapesten kirándultak, meglátogatták a Parlementet és a Széchenyi fürdőben is jártak.

Nemzetközi hét kapcsán Nikivel, első éves turizmus-vendéglátás szakos Edutus-os hallgatóval beszéltünk, aki segített abban, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon, valamint részt is vett az oktatáson.
Niki kiemelte, hogy a tanórák szakmailag kiemelkedőek voltak, az egyik magyar csoport még egy fenntarthatósággal kapcsolatos projektversenyt is megnyert, ahol egy hetes hollandiai utat kellett megszervezniük és angolul előadniuk a tervezetet.

A programok közül a visegrádi utat, a lovagi tornát és a reneszánsz lakomát emelte ki, ezeket mind a diákok, mind az előadók nagyon élvezték.
Niki a jövőben is szívesen részt venne, akár más országokban szervezett Nemzeti heten, illetve ősszel ő maga is szeretne egy félévet az Erasmus program segítésével külföldön tanulni.

Sok sikert kívánunk neki!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben