Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

20 éves jubileum – MÜTF Oktatási Központ – Székelyudvarhely

A székelyudvarhelyi Magyar Termék Nagydíjas és Diákbarát Intézmény Díjas MÜTF Oktatási Központ 1998 óta az erdélyi magyar oktatás szerves része, a székelyföldi magyar felsőoktatás és felnőttképzés székelyudvarhelyi pillére, vállalati kapcsolatai révén pedig a székelyföldi gazdaságfejlesztés egyik fontos szereplője.

A 20 éves jubileum alkalmából rendezett ünnepségsorozatra 2018. június 22-23-án került sor, melyen az Edutus Főiskola – illetve az alapításban részt vevő jogelőd, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája – volt és jelenlegi munkatársai is jelen voltak.

Az első napon rendezett Felsőoktatás Székelyudvarhelyen című tudományos konferencián – a tíz neves előadó egyikeként – Dr. Kandikó József prorektor úr mutf.ro = fő az iskola (1.0, 2.0, 3.0) címmel tartott előadást. A konferencia végén a Székelyudvarhelyért Alapítvány díjait Szász Jenő, az alapítvány elnöke adta át mindazoknak, akik fontos szerepet játszottak a MÜTF Oktatási Központ elmúlt 20 évének sikereiben. Az Edutus Főiskola kollégái az alábbi díjakban részesültek:

A Székelyudvarhelyért Alapítvány Kuratóriumának Nagydíját kapta Dr. Kandikó József, a MÜTF alapító rektora, az Edutus Főiskola prorektora.

A Székelyudvarhelyért Alapítvány Kuratóriumának Díját kapta Némethné Dr. Gál Andrea, az Edutus Főiskola mb. rektora.

A Székelyudvarhelyért Alapítvány Díját kapta Kovács Ferenc, a MÜTF majd az Edutus Főiskola mestertanára.

A második napon került sor a diplomaátadó ünnepségre, ahol négy intézmény (Budapesti Gazdasági Egyetem, Edutus Főiskola, Óbudai Egyetem, Pannon Egyetem) összesen 70 végzett hallgatója vehette át a tanulmányok lezárását igazoló dokumentumokat, akik közül 14-en végeztek az Edutus Főiskola kereskedelem és marketing alapszakján. Az ünnepségen az egyetemi vezetők mellett köszöntőt mondott Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, valamint Gálfi Árpád, Székelyudvarhely polgármestere is.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben