Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

2. Vida Jenő Asztaltársaság

2020. február 19-én került sor a Vida Jenő Asztaltársaság második rendezvényére az Edutus Egyetem szervezésében, mintegy 60 fő részvételével. A tavalyi induláskor még tatabányai fókuszú rendezvény megyeivé bővült azzal a céllal, hogy elősegítse ne csak a város, hanem egész Komárom-Esztergom megye vállalati, intézményi és közéleti vezetői közötti párbeszédet és együttműködést azáltal, hogy platformot teremt a viszonylag kötetlen találkozásra, eszmecserére egy jó hangulatú társasági esemény formájában.

 

A rektori köszöntőt követően az esemény fővédnöke és házigazdája, Gíber Mihály, az AGC Glass Hungary Kft. HR igazgatója köszöntötte a résztvevőket. Azt est szakmai programjának nyitányaként a résztvevők online megkérdezésére került sor a hazai munkaerő-piacot érintő témákban, ami bevezetőül szolgált az első előadáshoz. A „Marad vagy megy? – avagy a munkatársak megtartásának kérdései” c. előadást Ebergényi Zsolt, a Korn Ferry vezető munkatársa tartotta. Ezt – újabb online szavazásos bevezető után – egy kisvállalati sikertörténet bemutatása követte, melynek során Papp Ferenc, az EngSol Kft. tulajdonos ügyvezetője beszélt arról, hogy hogyan válhat egy hazai mikrovállalkozás néhány év alatt egy multinacionális cég globális beszállítójává.

A program végén a résztvevők megszavazhatták, hogy milyen témakörre lennének kíváncsiak az asztaltársaság további alkalmain. Nagy fölénnyel győzött a megyei beruházások témaköre, így ez beépítésre kerül a májusra tervezett következő rendezvény programjába.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben