Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

1 % az Edutus Egyetemért

Támogassa idén is az Edutus Egyetemet adója 1%-ával!

Az Edutus Egyetem, egy fiatal, dinamikusan fejlődő, környezettudatosan működő magán felsőoktatási intézmény, amely széles szakkínálatával (műszaki, gazdasági), nagyfokú gyakorlatorientáltságával, XXI. századi infrastruktúrájával és modern szemléletével, professzionális oktatási szolgáltatásaival biztosítja hallgatói sikerességét a diploma megszerzésében és azt követően életük során.

Az Edutus Egyetem, mint nem állami felsőoktatási intézmény az államtól fejlesztési támogatásban nem részesül, beruházásaink, számítástechnikai-oktatástechnikai beszerzéseink fedezetét teljes egészében magunk teremtjük és teremtettük meg.

A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyetemünk a legmodernebb tárgyi-technikai feltételek között oktathassa hallgatóit.

Fejlesztéseink célja többek között, hogy igény esetén támogatóink szolgálatára tudjunk állni szolgáltatásainkkal.

Törekvéseink megvalósításának elősegítése érdekében fordulunk most Önhöz. Kérjük, hogy személyi jövedelemadója 1%-át Egyetemünk javára ajánlja fel.

EDUTUS EGYETEM 

ADÓSZÁM: 18600076-2-11

Köszönjük támogatását, az Edutus Egyetem vezetősége nevében minden jót kívánunkk Önnek és családjának a 2024-es esztendőre!

 

 

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben