Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

1% a jövő generációjának fejlődésére

TISZTELT TÁMOGATÓNK!

Az Edutus Egyetem, egy fiatal, dinamikusan fejlődő, környezettudatosan működő felsőoktatási intézmény, amely széles szakkínálatával, nagyfokú gyakorlatorientáltságával, XXI. századi infrastruktúrájával és modern szemléletével, professzionális oktatási szolgáltatásaival biztosítja hallgatói sikerességét a diploma megszerzésében és azt követően életük során.

Az Edutus Egyetem, mint magán felsőoktatási intézmény az államtól fejlesztési támogatásban nem részesül, beruházásaink, számítás és oktatástechnikai beszerzéseink fedezetét teljes egészében magunk teremtjük és teremtettük meg.

A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyetemünk a legmodernebb tárgyi, technikai feltételek között oktathassa hallgatóit.

Fejlesztéseink célja többek között, hogy igény esetén támogatóink szolgálatára tudjunk állni szolgáltatásainkkal.

Törekvéseink megvalósításának elősegítése érdekében fordulunk most Önhöz. Kérjük, hogy személyi jövedelemadója 1%-át egyetemünk javára ajánlja fel.

EDUTUS EGYETEM

ADÓSZÁMA: 18600076-2-11

Köszönjük támogatását, az Edutus Egyetem vezetősége nevében minden jót kívánunk Önnek és családjának a 2021-es esztendőre!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben