Képzési javaslataink

Edutus továbbtanulási képzés ajánló

Az alkalmazás segítségével válaszolj néhány kérdésre és tudd meg, melyik képzés illik legjobban hozzád és az érdeklődési körödhöz! Add meg az email címed és töltsd ki a tesztet, a végén pedig találd meg a számodra legideálisabb képzési formát!

Tudtad, hogy

  • A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban;

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus sapien dui, fermentum eget nisl in, consectetur lacinia nisl. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Bővebb információ

Érdeklődj ingyenesen hívható felvételi számunkon:

Felvételi zöld szám

+36-80-911-686

Pontszámító kalkulátor

Alap és mesterképzéshez használd a felvi.hu kalkulátorát:

Kiszámolom

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben