25 ÉVES A FELSŐOKTATÁS TATABÁNYÁN

BEKÖSZÖNTŐ

Beléptünk a 2017-es esztendőbe, amelyhez sok sikert, jó egészséget, boldogságot kívánok. 2017 a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája születésének huszonötödik évfordulója. Nem akarok „negyedszázadost” mondani, mert az öregít. Az 1992-ben Tatabányán született MÜTF 19 éves korában, 2011-ben „kötött házasságot” a Harsányi János Főiskolával és 2011 óta Edutus Főiskola néven éli életét. Azóta már két újszülöttnek, a mechatronikai és a műszaki menedzser képzésnek is életet adott. A szülők, a nagyobb meg a kisebb gyerekek is köszönik, jól vannak.

Ebben az évben a 25 éves évfordulóra készülünk és összpontosítunk. Természetesen ezt a születési helyen, Tatabányán fogjuk megünnepelni 2017. szeptember 15-én. Amint az napjainkban szokás, 14-én – csütörtökön – már elő rendezvényeket tartunk; 15-én – pénteken – lesznek a protokolláris események és este egy nagy bál. 16-án – szombaton – délelőtt pedig a régi diákok, Alumnusok részére tartunk szakmai bemutatót, valamint biztosítjuk a feltételeket a régi hallgatótársak személyes találkozásához, beszélgetéseikhez. A negyedszázad alatt ugyanis huszonegy évfolyam hallgatói fejezték be tanulmányaikat a főiskolán.

Ennek a huszonegy (tatabányai, budapesti, székelyföldi és csallóközi) évfolyamnak a legszebb emlékeire akarunk majd emlékezni egy kis kiállítás segítségével is, amelyhez természetesen számítunk az érintettek aktív közreműködésére is. Az erre vonatkozó felhívás itt jelenik majd meg, de a szerencsére egyre gyarapodó Alumni címlistára külön is elküldjük, és az ismert közösségi oldalunkon is megjelenik majd. Ha nem akarsz lemaradni róla, vedd fel a kapcsolatot a főiskolával, a Facebook csoporttal vagy régi főiskolai hallgatótársaiddal!   

Most elsősorban a dátumot jegyezd be a naptáradba! A részletes programról és egyéb fontos tudnivalókról folyamatosan jelennek majd meg az információk. Bízom benne, hogy szeptemberben találkozunk, és kellemes órákat töltünk majd együtt.

 

Dr. Kandikó József

(főig, rektor)

a MÜTF25 főszervezője