Pegazus ledolgozható tandíj

2015-11-24 11:19

A PEGAZUS PROGRAMUNK KULCSSZAVAI:

  • ANYAGI FÜGGETLENSÉG
  • SZAKMAI TAPASZTALAT
  • BIZTOS JÖVŐ

Tanulj ingyen, finanszírozzuk közösen!

Az Edutus Főiskola Pegazus programja

A Pegazus Program, olyan ledolgozható tandíj, valamint támogatási rendszer, melyet a Főiskolán tanuló nappali tagozatos, önköltséges vagy költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatóink részére hoztunk létre, ilyen formában kizárólag az Edutus Főiskolán működik. A programba jelentkezők részére az intézménnyel kapcsolatban álló iskolaszövetkezetek saját kapcsolatrendszereiken keresztül munkavégzést biztosítanak, valamint a Főiskolával partneri viszonyban álló vállalkozások is ajánlanak munkalehetőséget.

Munkájukért a hallgatók bért kapnak, amelyből tanulmányaikat finanszírozhatják oly módon, hogy kamatmentes fizetési haladékot biztosítunk a költségtérítés megfizetése tekintetében. A tandíj mellett egyéb szolgáltatási költségek (pl. kedvezményes szállás, elektronikus tananyagok és jegyzetek, nyelvoktatás) is kiegyenlíthetők a program keretén belül.

A Pegazus Program célul tűzte ki, hogy a felsőoktatásban megszerezhető elméleti tudás mellett a munkában megszerezhető gyakorlatot is biztosítsa a hallgatók számára, valamint megfelelő felkészültségű munkaerőt képezzen a munkaerőpiac szereplői részére.

A munkavégzés kapcsán a hallgatók olyan készségekre, képességekre, gyakorlati tudásra, kapcsolatrendszerre tesznek szert, amely a diploma megszerzése után nagyban elősegíti a munkaerőpiacon való elhelyezkedésüket. Másrészről, a program segítségével a gazdálkodó szervezetek hosszútávon olyan munkavállalókra tesznek szert, akiket a diploma után kevesebb költségráfordítással, rövidebb idő alatt tudnak integrálni a szervezetbe.

 

Előnyök :

- nem kell diákhitelt felvenned

- nem kell szüleidre támaszkodnod főiskolás éveid alatt

- az első munkahelyi tapasztalataidat a főiskolás évek alatt szerezheted meg

- értékes szakmai kapcsolatokkal gazdagodsz…

 

Érdeklődni a programmal kapcsolatban: pegazus@edutus.hu elérhetőségen lehet.