Műszaki innováció a MÜTF-ön, február 17.

2015-11-28 01:43

A Modern Üzleti Tudományok Főiskolája 2011. február 17-én két, uniós forrásból megvalósuló projekt kapcsán nyitórendezvényt szervez "Műszaki innováció a MÜTF-ön" címmel.


Rendezvényünk, valamint projektjeink során kiemelt figyelmet fordítunk a kis- és középvállalkozásokra: a megújuló energia-gazdálkodás és a lézertechnológia területén képzéseink kialakításánál figyelembe vesszük a KKV-szektor részéről felmerülő munkaerő-piaci igényeket, felkínáljuk a tananyag-fejlesztésbe való bekapcsolódás lehetőségét, valamint bemutatjuk a kutatás-fejlesztéssel és technológiatranszferrel kapcsolatos szolgáltatásainkat és a főiskolával való együttműködés lehetőségeit.


Az „Új szakmák igényeihez kapcsolódó műszaki képzés- és tartalomfejlesztés a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján”, valamint a „Technológia és Tudástranszfer Iroda létrehozása a MÜTF-ön a Közép-Dunántúli Régió versenyképességének növeléséért” című pályázatokhoz kapcsolódó szakmai előadások kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy a résztvevők többet megtudjanak a közép-dunántúli régió versenyképességének növeléséhez nélkülözhetetlen kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek helyzetéről, továbbá a hiánypótlónak számító képzések kialakításáról.


Bízunk abban, hogy jelenlétével Ön is megtiszteli a szakmai párbeszédre is lehetőséget teremtő rendezvényt.


A programot itt találja. Kérjük, hogy részvételi szándékát az euprojektek@mutf.hu e-mail címen, vagy a 20-473-6963-as telefonszámon jelezze.

A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósulnak meg.