DPR hírek

2015-11-28 02:25

Diplomás Pályakövetési rendszer kialakítása

Hallgatók motivációs felmérései

Végzettek felmérése 2010

Végzettek pályakövetési felmérése - Zárótanulmány

Diplomás pályakövetési felmérés eredményei 2011Unipoll szoftver bemutató és workshop

2011. február 23-án Unipoll szoftver bemutatót és workshopot szervezünk az intézmény dolgozói számára a Munkaerő-piaci alkalmazkodás, intézményirányítás- és szolgáltatásfejlesztés a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján (TAMOP – 4.1.1. /A-10/1/KONV – 2010-0018) című projekt keretében.
Az Unipoll szoftver a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerhez kapcsolódva alkalmas kérdőívek szerkesztésére és feldolgozására, amely mind a diplomás pályakövetéshez, mind a minőségbiztosításhoz kapcsolódó felmérések terén alkalmazható.


DPR kutatási eredmények ismertetése

2011. március 09-én a „A MÜTF pályára állít”: komplex hallgatói és alumni szolgáltatások fejlesztése, valamint azok intézményi támogatásának lehetőségei a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján című projekt keretén belül DPR intézményi szakmai workshopot rendezünk, „Diplomás pályakövetési eredmények hasznosítása és minőségirányítási rendszer fejlesztése a MÜTF-ön” címmel.
A wokshop célja a 2010-ben lebonyolított DPR empirikus kutatások releváns eredményeinek ismertetése, valamint ezek alapján a hallgatói szolgáltatás, oktatás és képzésfejlesztési feladatok meghatározása, továbbá a minőségbiztosítási modell és a kapcsolódó háttéranyagok bemutatása.