Bejárható Magyarország Program

2015-11-28 01:00

 

Bejárható Magyarország Program

A Bejárható Magyarország Program az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező hazai kezdeményezés, mely az ifjúság aktív szabadidő eltöltését, a belföldi turizmus élénkítését, az egészség- és környezettudatos szemléletmód kialakítását és a felelősségteljes gondolkodást egyaránt szolgálja. A programban szereplő 5 jármód segítségével megismerhetőek hazánk természeti- és kulturálisértékei, a magyar és magyarországi örökséghelyszínek.

A program sikeres megvalósításának előfeltétele a meglévő kínálat felmérésén alapuló termékfejlesztési lehetőségek meghatározása, a megfelelő, vonzó tananyag összeállítása és a felkészült, motiválni képes oktatói/tanári háttér biztosítása. Az így megvalósuló termékfejelsztések a programban résztvevőkön túl a belföldi- és beutazó turizmus résztvevői számára is vonzó kínálatot teremtenek. A turizmus élénküléséből pedig a fogadó területek helyi közösségei (turisztikai vállakozások, kistermelők, helyi lakosság) is profitálnak.

A „Megszólító kampány” kidolgozását kiemelten fontosnak tartjuk, hiszen a Program sikerének legfőbb záloga, hogy annak szellemiségét minél többen tegyék magukévá. Különösen fontos ez a diákok és családjaik valamint az őket oktató pedagógusok esetén, így egyre több oktatási intézmény választja majd a kerettantervek közül a Bejárható Magyarország Programját.

Alapító Okirat

A BEJÁRHATÓ MAGYARORSZÁG PROGRAM JELENTŐSÉGE ÉS A KAPCSOLÓDÓ FELADATOK (.pdf)

ÁLLÁSAJÁNLATUNK

Online újságíró, szerkesztő

FŐBB FELADATOK, MUNKÁK:

  • cikkek írása és fordítása túrázás, természetjárás témakörben,
  • napi rendszerességgel hírek információk gyűjtése,
  • háttér információk, cikkek, kiadványok gondozása, feldolgozása és szerkesztése,
  • programajánlók szerkesztése és feltöltése a portálra,
  • közösségi oldal kezelése,
  • hírlevelek szerkesztése és összeállítása,
  • túrázással, természetjárással kapcsolatos tudástár összeállítása,
  • közreműködés marketing kampányokban. ...

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje el önéletrajzát és a próbamunkát a bmp@edutus.hu e-mail címre!